12. heinäkuuta 2016

30 DAY THINSPIRATION CHALLENGE - DAY 1

ENSIMMÄINEN PÄIVÄ
aloitustiedot

paino 51.8kg
pituus 171cm

vyötärö 70cm
lantio 92cm
reisi paksuimmasta kohtaa 52cm
pohje paksuimmasta kohtaa 32cm
käsivarsi 22cm

ikä 21v

tavoitepaino 45kg

Ajattelin siis kokeilla tällaista thinspo challengea, joka kestää 30 päivää.
 Muistuttamaan itseäni halusta ja tarpeesta laihtua, en tiedä auttaako - mutta ei ainakaan haittaa.
Miksu aloitti tämän eilen, jolloin itselläni heräsi myös innostus kokeilla.
Tämänhetkiset mitat ovat valtavan järkyttävät, joten suunta ei ole kuin alaspäin.

legs, skinny, and thin -kuva


4 kommenttia:

  1. Lopeta nyt jo, jos vain suinkin pystyt, eikä käytöksesi ole OIKEASTI _TÄYSIN_ hallitsemattomissasi. Jos on, niin hanki apua äläkä pilaa omaa elämääsi aina vain uudelleen ja uudelleen. Ihan älytöntä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksi edes olet täällä, jos tämä on niin älytöntä? Tiedän sen kyllä itsekin, tavallaan. Hallitsen itseni, en ajatuksiani. Ja ne ajatukset tuppaa voittamaan. Jos pystyisin, lopettaisin - en olisi "aloittanut"kaan.

      Poista
    2. Luen tekstejäsi, koska olen seurannut blogia jo pitkään ja oon kiinnostunut siitä, miten voit. Kommentoin ehkä sun näkökulmasta epäkannustavasti tätä hankettasi kohtaan, koska en pidä tuollaista käytöstä missään kovinkaan suuressa arvossa. Toivon, että voisit paremmin. En tarkoittanut loukata.

      ps. toi on tosi hyvin sanottu toi ''Hallitsen itseni, en ajatuksiani. Ja ne ajatukset tuppaa voittamaan''. Selkeytti asiaa vähän ulkopuolisellekin (ts. terveelle)

      Poista
    3. Ehkä nimenoman tuo ajattelutapa, että et pidä "käytöstäni kovinkaan suuressa arvossa", on se mikä kolahti vähän arkaan paikkaan. Mulla meni tosi pitkään että hyväksyin sen, että oon sairas. Tietenkin parantuminen on itsestäni kiinni enkä sano, etten voi tekemisilleni mitään, mutta ajatuksille en oikeasti voi. Haluaisin haluta parantua, mutta en tiedä, mistä sen motivaation saisin. Mutta kiitos kun selvensit kommenttiasi vielä <3

      Poista